Iroda, társasház, épület, irodaház takarítás! 

Munkájuk hatékonysága jobban függ a megfelelő tisztaságtól, mint gondolná!

irodatakarítás

Az irodák és irodaházak teljes körű rendszeres és nagytakarításánál, a legfontosabb szempontok a hatékonyság növelés és a költségtakarékosság. E két tényező nagyon fontos összetevő, azonban, ha csak az egyik teljesül, akkor iroda, hotel és épület takarítása lehet, hogy olcsó lesz ugyan, de a dolgozói hatékonysága, a vendégek, ügyfelek elégedettsége meg sem közelíti azt a szintet, amit szeretnének. Közvetlen környezetünk hatása sokszor nem is tudatosul bennünk, de mégis hatással van munkánkra, közérzetünkre. Egy környezetbarát módon tiszta épületben, ahol rend van és nemcsak a közvetlen munkavégzést, hanem mindazt, ami körülveszi a dolgozót, vendéget, partnert áthatja egy filozófia – a mi takarításunkat ez jellemzi – akkor az itt dolgozó emberek tevékenysége, a hozzánk érkező ügyfelek, vendégek elégedettsége is nő. Mi a legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló terekből rendben és tisztaságban!
   Iroda, társasház, épület takarítástervezés 

Az iroda, épület, hoteltakarításnál a legfontosabb szempont a megfelelő tervezés, a hatékonyság, illetve a megbízhatóság.  Különböző típusú minőségbiztosítási rendszereinket mi nemcsak megszereztük, hanem szigorúan alkalmazzuk is, így mindig az előre megbeszélt elvárások teljesülnek. Ennek megfelelően kollégáinkat nagy gondossággal, szakértelemmel választjuk és képezzük. A jól képzett, a kitűnő hozzáállású kollégáink által végzett munka, a korszerű berendezések és tisztítóeszközök mind-mind garantálják a pozitív energiákat, a tisztaságot árasztó környezetet. Ár/érték arányban, így a legkiválóbb szolgáltatások egyikét tudjuk nyújtani piacunkon.

 

Az iroda, hotel, épület, irodaház tisztasági szintje akkor lesz ugyanis megfelelő, ha szakszerűen van szervezve a takarítás, 

irodatakarítás

az igénybevételhez képest megfelelő időközönként történik az egyes épület, iroda, hotel elemek, berendezések takarítása és rendszeresen tisztán van tartva az összes felület. Minden cégszervezésnek az alapja a hatékonyság, így egyre több vállalat gondolja úgy, hogy csak specialistaként tud talpon maradni a piacán. A specialisták pontosan tudják, hogy azok a munkavégzési feladatok, amelyek nem tartoznak közvetlen profiljukba, csak energiákat vesznek el, nincs hozzá kellő tapasztalat, s épp ezért a hasznot hozó tevékenység rovására megy. 

  


Iroda, épület, társasház takarítási árak

 

épülettakarítás

Éppen emiatt vállalkozásánál az irodatakarítási, épülettakarítási árak a hatékony szervezés miatt, akár kedvezőbbek is lehetnek, mintha hagyományos takarítást végeznek cégüknél, egy erre kialakított munkakörrel, vagy mindenki munkakörébe beépítve. Az Emil és Társai Kft. a takarításhoz kapcsolódó egyedi filozófiájával, az ehhez kiválasztott emberekkel, a legkorszerűbb eszközökkel, tisztítószerekkel illetve rendszeres ellenőrzéssel éri el a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást.


Sokan azért idegenkednek ma is kis- és közepes vállalatoknál egy takarító cég megbízásától, mert alapvetően drágának gondolják és úgy vélik egy külsős takarító cég, esetleg hátráltatja munkájuk. A takarítás és az alapvető munkavégzési folyamatok nehezen illeszthetők össze. A dolgozóinkat a partnereink szempontjainak megfelelően választjuk ki, s így tudunk dolgozni rendszeresen kiemelt információ biztonságúnak minősített területeken, különösen egyedi és drága berendezéseket tartalmazó laboratóriumokban, gyártóegységekben. A Kísértet és csapata a megrendelő számára többnyire láthatatlan az éjszakai takarítás miatt csak a tiszta, munkabarát környezetet hagyja maga után.


éjszakai takarítás

Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk igényeiről és elképzeléseiről, Kérjen segítséget a Kísértettől. A helyszínen felmérjük a takarítandó irodát, helyiségeket, átbeszéljük az alkalmazott és javasolt módszereket, a munkavégzés ütemezését, időpontjait. S ez után kidolgozzuk a személyre szabott hatékonyságnövelő iroda, hotel, épülettakarítási ajánlatot, amivel garantáltan elégedett lesz. 


iroda takarítás


Koncentráljon a bevételeit növelő megoldásokra, 

a munka és vevőbarát tiszta környezet kialakítását, pedig bízza a Kísértetre!