Cégünk, az EMIL ÉS TÁRSAI Kft., az 1991-ben alakult Emil és Társai Bt. Jogutódjaként. Az alapító Trenyisán Emil takarító kisiparosként már 1989-től dolgozott a magyar piacon, elsősorban ablak- és szőnyegtisztítási feladatokat ellátva. Az elmúlt több mint 25 évben a vállalkozást mindig egy fontos elv vezérelte: a partnereink számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely magas színvonalon és környezetbarát módon biztosítja a tisztaságot. A takarítási munkák végrehajtása közben, pedig a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk megrendelőinknek. Ezért lett a logónk, a kezében seprűt tartó kísértet, ezzel is mintegy érzékeltetve, hogy megrendelőink minket ne, csak a munkánk eredményét lássák.

 

Dolgozói létszámunk az évek alatt fokozatosan növekedett, akiknek folyamatos szakmai képzést biztosítunk. A takarítási munka magas színvonalának és elismertetésének érdekében a cégünk alapító tagja a MATISZ-nak (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség). Négy dolgozónk rendelkezik Nemzetközi Épülettisztító vizsgával, az ügyvezető Trenyisán Emil, pedig megszerezte a nemzetközi Master of Cleaning (A Takarítás Mestere) szakmai fokozatot is.

 

Cégünk 2004. augusztus 5-óta rendelkezik ISO 9001:2000-es nemzetközi épülettisztító tanúsítvánnyal.

 

Alvállalkozókat az épülettisztítás területén nem foglalkoztatunk, viszont elköteleztünk magunkat a megváltozott munkaképességű emberek újraintegrálásában. Továbbá lehetőségeinkhez mérten támogatjuk az ’Inkubátor a koraszülött gyerekekért’ és az ’Életfa a gyökerektől’ Alapítványt.

 

Gép- és eszközparkunk (CLEANFIX, NILFISK, FASA, CLEANDEX, TASKI, SEBO) a napi karbantartó takarítási feladatok mellett mindennemű épülettisztítási szakipari (alaptisztítás, száraz és nedves szőnyegtisztítás, fertőtlenítés, védőréteg felvitel, márványkristályosítás, emelőkosaras homlokzattisztítás illetve teljes körű átadás előtti nagytakarítások) munka elvégzésére alkalmas.


A napi takarítási feladatokat igyekszünk lehetőség szerint minél kevesebb tisztítószer alkalmazásával ellátni, ennek érdekében mikroszálas textíliákat (WINECO) alkalmazunk. A tisztító-, ápoló- és kezelőszereinket a szakmai képesség és a környezeti elvek figyelembevételével választottuk ki. Ennek megfelelően az elsődlegesen használt kezelőszerek a németországi KIEHL gyártmányai. Speciális esetekben alkalmazzuk még az ausztriai TANA termékeket is. A munkánk során keletkezett veszélyes hulladékokat szerződött partnerünk (Hajdúkom Kft.) veszi át és semmisíti meg.

 

A munkavégzéshez a precíz felkészülés mellett szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

 

Első számú vezetőink – beosztás szerint – a nap 24 órájában elérhetőek.


A Kísértet és csapatától így a kosz és a szennyeződések egész nap rettegnek!