Ipari Takarítás

a hatékony, egészséges munkavégzés


 

ipari takarítás

Ipari takarítási munkáknál a legfontosabb, hogy a folyamatos munkavégzés során lerakódó szennyeződések, amelyek egészségkárosítóan hatnak a dolgozókra, rendszeresen el legyen távolítva. Ipari csarnokokban, szerelőműhelyekben naponta képződnek ilyen durvább szennyeződések olaj, vagy olajsár formájában például.

.

 

Ezeknek a szennyeződéseknek a környezetbarát és az egészséges légkört fenntartó módon történő eltávolítása speciális szakértelmet és takarítószereket igényel. Mi a szennyeződések típusának megfelelően állítjuk össze azokat az oldó, tisztítóanyagokat, amivel az adott csarnokok, műhelyek megfelelő módon tisztában tarthatóak.

 

Az ipari takarítás így nem csak óvja a dolgozók egészségét, de a tisztább rendezettebb környezet, a szervezetre ártalmas anyagok erős koncentrációban való jelenléte nélkül, mind-mind olyan tényező, amely segíti a hatékonyabb munkavégzést.

 

Az ipari takarítással megteremtett hatékonyabb munkavégzés, pedig növeli a termelékenységét, s a jobb alkalmazkodó képességet az állandóan változó feladatokhoz.


Ipari takarítási munkákhoz, csarnokok, műhelyek takarításához kérjen segítséget a Kísértettől!


ipari takarítás


Az ipari takarítás önmagában sok gondot okoz az adott vállalkozásnak. Ahogyan fejlődik a technológia, a felhasznált ipari anyagok, ugyanolyan mértékben kellene fejlődnie cégen belül az ipari takarításnál alkalmazott tudásnak, anyagoknak és eszközöknek. Erre azonban még a legnagyobb ipari vállalatnak sincs sokszor megfelelő kapacitása. A napi és rendszeres takarítás sokszor megoldható a cégen belül, de emellett fontos a rendszeres ipari takarítás megoldása is.


Mi ebben tudunk teljeskörűen partnerei lenni bármelyik vállalatnak, ipari termelő egységnek. A felhalmozott ipari szennyeződések alapján megállapítható, hogy milyen időintervallumokban érdemes az ipari takarítást elvégezni. Ez az adott létesítmény teljesítményétől és szennyező anyag kibocsátásától függően lehet negyed, fél, vagy akár éves periódusú is.


Ilyen időközökben mindkét fél számára pontosan ütemezhető az elvégzésre váró munka és az ahhoz szükséges eszközök logisztikája és a speciális tisztítószerek beszerzése. Kérje ehhez a személyes konzultációnkat, hogy pontosan feltérképezhessük ipari takarítási gondjait és ezekre megoldást kínáljunk.

 

Ipari takarítási munkákhoz, csarnokok, műhelyek takarításához kérjen segítséget a Kísértettől!


ipari takarítás