A kosz elleni harc

A kosz elleni harcban mindenki telepakolta a háztartását, mindenféle modern vegyszerrel, holott a tisztaság nem az erős vegyszerszagot, hanem a friss illatokat jelenti. Hogyan lehet így takarítani?  Ma egyre nehezebb pontosan ezért egészségbarát módon és valódi tisztaságot teremtve takarítani.

Nagyanyáink még jól tudták milyen a tisztaság és teljesen környezetbarát módon takarítottak. Ugyanígy járna el ma azok a szakértők is, akik a legmodernebb elvárásoknak megfelelően teremtenek tisztaságot. Legyen szó irodatakarításról, vagy nagytakarításról.

Amennyiben ily módon tisztíttatja ki cége telephelyét, intézményét, otthonát, Önnek is teljesen más fogalma lesz a tisztaságról. Takarítási gondjaival csak szóljon a Kísértetnek és csapatának és megismeri milyenek a valódi takarítók!

Vannak takarítási gondjai? Megoldják Emil és Társai!

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata

 

 

A takarítás minden területén megoldást kínáló takarítók

 

"Alapos, megbízható, jó minőségű munkavégzést tapasztaltunk meg Emil és társaival az irodatakarításban."

"Öröm kinézni az ablakokon az irodaházból, miután Emilék megpucolják őket. Minden üvegfelület csillog és ragyog!”

                                     

 

Takarítási filozófiájuk, társadalmi tevékenységükben is megnyilvánul

"Számunkra rendkívül fontos, hogy alvállalkozóink szemléletében is megnyilvánuljon, egyfajta szellemiség, mert ezt a munkájuk, még a takarító cégeknél is garantáltan tükrözni fogja. Mi olyan partnerekkel szeretünk együtt dolgozni, akiknek a munkájában megnyilvánul a filozófiájuk. Emilék igazi szakértői a takarító szakmának, akikre érdemes hallgatni és figyelni."

 

 

Ajánlásunk a partnereinknél végzett takarító munka

 

"Mindig, amikor megkérdeznek, akkor csakis meleg  szívvel tudom ajánlani Emil és társait, legyen szó irodatakarításról, nagytakarításról: ők a valódi takarító cég."