A takarítási árakat sajnos nem lehetséges jó előre meghatározott paraméterek alapján kiszámolni. Mindenki számára adódna, a legegyszerűbb árképzési mód a négyzetméter alapján történő kalkulálás.

 

Azonban több mint két évtizedes munkatapasztalattal már jól tudjuk, hogy ugyanakkora alapterületen is a kosz, a szennyeződés mértéke teljesen eltérő lehet. Így, ha bár két lakás, vagy iroda tegyük fel ugyanakkora is, ahol több a kosz és szennyeződés, az mind időben, mind a felhasznált anyagokban jóval több ráfordítást jelent.

 

A pontos takarítási árakat csakis akkor tudjuk meghatározni, ha pontosan felmérjük előtte a takarításra váró helyet. Egy helyszíni felmérés segítségével tudunk csak pontos képet kapni a szennyeződések mértékéről és típusáról. Ennek segítségével tudjuk meghatározni, hogy pontosan milyen tisztítószerekre lesz szükségünk, és mennyi időt vesz igénybe a munkavégzés.

 

Garantált árak!

 

A pontos, a takarításra vonatkozó árajánlat azonban már a helyszíni felmérésnek köszönhetően tartalmazni fog egy az adott helyre összeállított egyedi takarítószer csomagot is, amivel az általunk elvégzett takarítás után is, ügyfeleink még sokáig a megfelelő módon tudják tisztán tartani a lakásukat.

 

Kérje először helyszíni felmérésünket, hogy utána pontosan meg tudjuk határozni, hogy az Ön otthonában, irodájában, vagy épületében pontosan mennyibe kerülnek a takarítási ára.

 

Hosszabb távú együttműködés és rendszeres takarítás esetén, természetesen kedvezőbb takarítási árakkal tudunk kalkulálni. A rendszeres takarításnál, ugyanis tudjuk, hogy az általunk elvégzett takarítási munkák a következő alkalomra már kedvezőbb takarításra váró környezetet, s így ennek megfelelő takarítási árakat jelentenek!

 

A valóban megfelelő takarítási árakért, helyszíni felmérést és ajánlatot kérjen a Kísértet és csapatától!

 

Takarítási áraink garantálják a tisztaságot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata