Fontosnak érezzük, hogy a takarítási munka megbecsültsége, az a tudás, amivel ezeket a feladatokat ellátjuk, minél szélesebb körben ismertté váljon. A takarítási munka, olyan fizikai tevékenység, ami megfelelő technológia, módszerek alkalmazásával kevésbé terheli meg az emberi szervezetet. Ezért elköteleztük magunkat a megváltozott munkaképességű emberek újraintegrálásában, akik jelenleg a dolgozói létszámának 60 %-a képviselik.

 

Ezeknek a dolgozóiknak a segítségével is számos olyan közösségi teret, oktatási intézményt takarítunk, ami a szebb, tudásalapú jövőt építi és az emberek kikapcsolódását, minőségi szórakozását segíti. A környezettudatosságunk a másik olyan fontos filozófiánk, amivel a jövő nemzedékei iránti társadalmi elkötelezettségünket is kifejezzük.   

 

A takarításra kerülő terek kiválasztása, a munkavégzéshez alkalmazott munkavállalók, a környezettudatosság és egy hosszú távú, a jövőre koncentráló stratégia az, ami  mind-mind a társadalmi elkötelezettségünk alappilléreit jelenti.

társadalmi elköltelezettség