A takarítás olyan munkatevékenység, aminek igazából csak a végeredményét szeretjük. A takarító tevékenységek kevésbé számítanak kreatívnak. A rendrakás és a kosz eltüntetése ugyanis sokkal kevésbé számít attraktív munkának, mint azok a dolgok, ahol valamilyen alapanyagból teremtünk, hozunk létre valamit.  Ilyenek a főzés, a barkácsolás, de bármilyen kézműves tevékenység. Mégis minden esetben a kreatívabbnak érzett tevékenységek alapja is a rend és a tisztaság.

Pontosan emiatt, az Emil és Társai vállalkozásnak, a Kísértet és csapatának a legfontosabb filozófiája, hogy a bármilyen az emberek vagy cégek által szívesebben végzett tevékenységhez, fontosabb munkafolyamatokhoz megteremtse a rendet és a tisztaságot. Ráadásul mindezt teljesen környezetbarát módon, nem árasztva el kemikáliákkal az életterünk, a munkavégzés helyszíneit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takarítás típusok

A takarítás komplexitására utal azonban az, hogy ennek különböző részterületeit különböztetjük meg. Koránt sem mindegy, hogy hol, hogyan és milyen időszakonként végezzük el ezeket a takarítási tevékenységeket.

Számos esetben valamilyen nagyobb építőipari tevekénység utánra, az ingatlan használatba vétele elé helyezzük a rend és a tisztaság megteremtésének az időszakát. Így beszélünk építkezés utáni, felújítás utáni, de festés vagy kiköltözés utáni nagytakarításokról.

Tudjuk jól, hogy a festés vagy felújítás eredményeként rengeteg az építkezéshez használt szennyező anyag kerül az adott térbe. Egyrészt ilyenkor a használt építőipari alapanyagok szaga lengi be az épületeket és ennek a nyomai találhatóak meg mindenfelé az egyes helyiségekben. A kiköltözések után, pedig a sok rejtett koszsziget, amik sokszor erősen beleivódnak a padlóba, a falakba okoznak ugyanilyen kellemetlen látványt és szagokat.

Egészen természetes, hogy mielőtt használatba vesszük, ezeket a közösségi, iroda vagy gyárépületeket, de lakásokat, családi házakat is fontos, hogy a tökéletes tisztaság fogadjon minket. Megszabadulva minden az egyes helyiségekben megtalálható szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, hogy az azokat birtokba vevőket, tökéletes ragyogás és friss illatok fogadják.

Emiatt talán ez a tevekénységűnk egyik leghálásabb része. Az előtte-utána állapotok ugyanis tökéletes leírják a munkánk minőségét is.

 

Időszakos takarító szolgáltatások

A legtöbb takarító cég, a kitakarítás gyakorisága alapján is különbséget tesz a végzett munkában. A rendszeres takarítások mindig, olyan munka és lakóterekben történnek, amit nap, mint nap emberek, egy adott cég dolgozói, egy család tagjai használnak. Így a legfontosabb feladat, hogy számukra láthatatlan módon napról napra vagy hétről-hétre biztosítsuk a tökéletes tisztaságot és rendet. Emiatt is egy kísértet a logónk, hiszen sokszor minket a megbízóink nem is látnak, hanem csak a munkánk eredményeit élvezik nap, mint nap.

Aztán vannak az egyszeri takarító tevékenységek, amik ahogy fentebb említettük egy-egy nagyobb beruházáshoz vagy időszakos nagytakarításokhoz kötődnek. Ilyen például a tavaszi nagytakarítás is. A téli időszakban ugyanis többet voltunk a lakásokba zárva és a fűtés hatására is jobban összegyűlt a por és minden egyéb szennyeződés. Ezeket seperjük ki a házainkból, helyet adva a megújulásnak. Azonban ilyen típusú munka a hétvégi takarítás is.

A rendszeres takarító munkákat nevezhetjük épp emiatt „általános takarítás”-nak, hiszen minden elérhető felületre és területre kiterjednek. A megbízó személye alapján külön egységeink vannak, ha a takarítás cégeknek vagy magánszemélyeknek készül. Attól függően is, hogy milyen típusú épület kerül kitakarításra szintén tudunk különbséget tenni. Az épület, ipari, iroda, családi ház, a hotel, de az apartman takarítás vagy üzlethelyiség takarítás is ilyen alapon kerül megkülönböztetésre. Ezek is lehetnek egyszeriek, amilyen az épület és ipari takarítások vagy rendszeresek, mint a folyamatosan lakott helyeknek nyújtott szolgáltatásaink.

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Komplex szolgáltatások

A takarításhoz azonban számos tisztító tevékenység is tartozik. Ilyenek az ablaktisztítás, a függöny, szőnyeg és kárpit tisztítás. A munkánk során mindig figyelünk arra, hogy komplex módon és magas színvonalon ezeket a tisztítási munkákat is mind-mind elvégezzük.

A Kísértet és csapatának munkáját a több évtizedes tapasztalat és az elégedett ügyfelek sora, akik valóban előnyben részesítik a környezetbarát, bio takarítást jelzik. Ami a pandémiás időszakban természetesen kapcsolódott össze a fertőtlenítésekkel is. Ennek fényében, mi az általunk elvégzett munkára minden esetben megfelelő garanciákat is vállalunk.

Ezért a tökéletes tisztaság megteremtéséhez kérjen tőlünk mielőbb, bármilyen típusú takarító tevékenységre ajánlatot!