Ablaktisztítás, ragyogó kilátás

 

Környezetbarát módon, ha a háziasszony szeretné elvégezni ezt a munkát, akkor a következő a javaslatunk: ecetes víz, újságpapír: régen is bevált, és még ma is működik. Kezdje a folyamatot szappanos vizes lemosással, utána törölje át ecetes vízzel az üveg felületet, végül újságpapírral szárítsa meg.

 

Ugyanakkor tudjuk, hogy az ablaktisztítás egyike a legkevésbé kedvelt feladatoknak a háziasszonyok körében, az irodaházak esetében, pedig bonyolítja a munkát, hogy a külső ablaktisztítás többnyire alpintechnikát igényel. A gyors és hatékony ablaktisztítás azonban bárki számára elérhető, ezt összekötheti a nagytakarítással is.

 

A Kísértet és csapata lakások, családi házak, de óriási üvegpaloták, irodaházak, hotelek, egyéb épületek ablaktisztítását is megoldja. Ablaktisztítási munkánk után más lesz a táj, ha kinéz az ablakon.

 

Ezután lakásában, irodájában is sokkal kényelmesebben érzi magát. Sőt minden ablakhoz kötődő kiegészítőt, kereteket, függönyöket, karnisokat, redőnyöket, reluxákat is csillogó elemeivé tesszük az ablaknak. 

 

Kérj az ablaktisztításhoz segítséget a Kísértettől!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata