Cégünk, az EMIL ÉS TÁRSAI Kft., az 1991-ben alakult Emil és Társai Bt. Jogutódjaként. Az alapító Trenyisán Emil takarító kisiparosként már 1989-től dolgozott a magyar piacon, elsősorban ablak- és szőnyegtisztítási feladatokat ellátva. Az elmúlt több mint 30 évben a vállalkozást mindig egy fontos elv vezérelte: a partnereink számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely magas színvonalon és környezetbarát módon biztosítja a tisztaságot.

 

A takarítási munkák végrehajtása közben, pedig a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk megrendelőinknek. Ezért lett a logónk, a kezében seprűt tartó kísértet, ezzel is mintegy érzékeltetve, hogy megrendelőink minket ne, csak a munkánk eredményét lássák. Dolgozói létszámunk ennek megfelelően az évek alatt fokozatosan növekedett, akiknek folyamatos szakmai képzést biztosítunk.

 

A takarítási munka magas színvonalának és elismertetésének érdekében a cégünk alapító tagja a MATISZ-nak (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség). Négy dolgozónk rendelkezik Nemzetközi Épülettisztító vizsgával, az ügyvezető Trenyisán Emil, pedig megszerezte a nemzetközi Master of Cleaning (A Takarítás Mestere) szakmai fokozatot is.

 

Cégünk 2004. augusztus 5-óta rendelkezik ISO 9001:2000-es nemzetközi épülettisztító tanúsítvánnyal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alvállalkozókat az épülettisztítás területén nem foglalkoztatunk, viszont elköteleztünk magunkat a megváltozott munkaképességű emberek újraintegrálásában. Továbbá lehetőségeinkhez mérten támogatjuk az ’Inkubátor a koraszülött gyerekekért’ és az ’Életfa a gyökerektől’ Alapítványt.

 

Gép- és eszközparkunk (CLEANFIX, NILFISK, FASA, CLEANDEX, TASKI, SEBO) a napi karbantartó takarítási feladatok mellett mindennemű épülettisztítási, szakipari (alaptisztítás, száraz és nedves szőnyegtisztítás, fertőtlenítés, védőréteg felvitel, márványkristályosítás, emelőkosaras homlokzattisztítás illetve teljes körű átadás előtti nagytakarítások) munka elvégzésére alkalmas.

tiszta fehér téglafal

 

A napi takarítási feladatokat igyekszünk lehetőség szerint minél kevesebb tisztítószer alkalmazásával ellátni, ennek érdekében mikroszálas textíliákat (WINECO) alkalmazunk. A tisztító-, ápoló- és kezelőszereinket a szakmai képesség és a környezeti elvek figyelembevételével választottuk ki. Ennek megfelelően az elsődlegesen használt kezelőszerek a németországi KIEHL gyártmányai.

 

Speciális esetekben alkalmazzuk még az ausztriai TANA termékeket is. A munkánk során keletkezett veszélyes hulladékokat szerződött partnerünk (Hajdúkom Kft.) veszi át és semmisíti meg. A munkavégzéshez a precíz felkészülés mellett szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

 

Első számú vezetőink – beosztás szerint – a nap 24 órájában elérhetőek.

 

A Kísértet és csapatától így a kosz és a szennyeződések egész nap rettegnek!

 

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata