Épületek takarítása hatékonyan, gyorsan

 

Az épülettakarítási munka két részből áll. Egyrészt a homlokzati, normál takarítási eljárásokkal tisztítható felületek és az épületen belüli valamennyi helység takarítása. Épülettakarítási munkáink kiterjednek a homlokzaton található ablakfelületek tisztítására, ehhez emelő kosaras járművel rendelkezünk, valamint a teljes körű épületen belülit takarításra.

 

Egy épület, akkor mutat igazán jól kívülről, ha az üvegfelületek csillognak és az egyes tisztítható épületelemek – a falon kívül, bármely rész – a rend és a tisztaság érzését sugallja.

 

Az első benyomás az, ahogy belépünk az épületbe, a látvány az érzés, ami meggyőzi az itt élőket, vagy ide érkezőket arról, hogy jó helyen járnak. A lépcsőházban minket érő kép és illatok döntő hatást tesznek mindenkire.

 

A környezetbarát módon elvégzett épület takarítási munkák biztosítják, hogy minden természetes állapotában, fényében tündököljön és a kellemetlen szagokat se érezzük. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az épület egyes részeinek a takarítási munkáit is külön-külön kérés szerint elvégezzük. Akár az irodák, akár lakások teljes körű időszakos takarítási munkáit megoldjuk.

 

Ügyfeleink épületei legyenek azok közintézmények, irodák, üzlethelyiségek, vagy társasházak mind-mind a Kísértet és csapatának épülettisztítási filozófiáját tükrözi.

 

Ahol mi takarítunk, a kosz és szennyeződés láthatatlanná válik, mint ahogy munkatársaink sem zavarják az épületben folyó munkát, életet. Így utánunk csak a tiszta és rendezett épület marad!

 

Az épület takarítási munkákhoz, hogy a kosz láthatatlanná váljon, mint a Kísértet, keressenek minket!

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata