Szőnyegtisztítás, hogy egészséges legyen minden

 

 

A szőnyegtisztításnál a legfontosabb azt figyelembe venni, hogy a szennyeződés a szőnyeg legalsó részén tapad meg. Amennyiben erre a szennyeződésre vizet juttatunk, a szennyeződést még mélyebben bemossuk a szőnyegbe.

 

Egy normál szívófejjel, kölcsönzött takarító gépekkel nem lehet eltávolítani a mélyen megtapadt szennyeződést. Ezek a gépek maximum felületi tisztításra és nem profi szőnyeg, s kárpittisztításra alkalmasak.

 

Halványabb lehet egy-egy folt, esetleg tisztábbnak látszik a bútorkárpit, de inkább csak örülhet, ha nem okoznak maradandó károsodást, a különböző közszájon terjedő kárpittisztító szerek, házi praktikák.

 

A mi takarító eszközeink a szőnyeg mélyéről képesek felszedni a lerakódott szennyeződéseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szőnyegek profin tisztítva

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A szőnyegtisztítás során a szőnyegben lerakódott por, a kosz ugyanis beékelődik a felületbe, ezért először mi leválasztjuk, majd szétoszlatjuk a szennyeződést. Így képesek vagyunk gyorsan feloldani és megkötni a szennyeződéseket.

 

A következő fázisban, ezért már könnyen eltávolítható a szőnyegben lévő szennyeződés, akár hengerkefés porszívóval is. A módszerünk lényege, hogy nem képezünk ragadós habos, túlzottan nedves felületet, ami inkább megkötné a koszt.

 

Így a szőnyeg és kárpittisztításunk után nem marad más csak a tiszta szőnyegfelületet. Szőnyegtisztításunkkal ugyanakkor felújítjuk a szőnyeg textúráját és nem lesz zsugorodás és hullámosodás a padlószőnyegen.

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata