Bevonatolás, hogy újból ragyogjon linóleum, PVC

 

A linóleum bevonatolás, mindig a régi kopott felület eltávolításával kezdődik. Bevonat-eltávolítás: a régi, megkopott réteg eltávolítása speciális vegyszerrel és hígítási arányban történik. A bevonatolást megelőző művelet az új réteg felhordása előtt elengedhetetlen.

 

Ezt követően a pórustömítés következik, ez a régi, kopott műanyag padozat javítására szolgáló eljárás; ezt is szintén a bevonatolás előtt kell elvégezni. Ezzel a művelettel egyenlítjük ki a felületet.

 

 Ezt követően jön maga a bevonatolás: A mikrofilm vastagságú réteg felhordása; a kívánt árnyalattal (matt, fényes, selyemfényű). A bevonatolás javítja a linóleum padló ellenállását, kopásállóságát, fizikai állapotát. A bevonat három-öt rétegben kerül felhordásra; az egyes rétegek száradása után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napi és időszakos karbantartó takarítással a linóleum, PVC, márvány, mészkő felületek, valamint a bevonatolt felületek élettartama meghosszabbítható ehhez szakszerű napi és időszakos takarítási feladatok elvégzése szükséges.

 

Minden esetben elengedhetetlen a napi felmosásnál a megfelelő (bevonathoz ajánlott) ápolószer használata; a felület kopását regenerálja és növeli annak az esztétikai hatását is.

 

Időszakos takarítási feladat a felület polírozása is; ezt speciális célgéppel végezzük. Sajátossága, hogy magas fordulatszáma segítségével javítja a felületi karcolásokat, továbbá visszaállítja a padló fényességét.

 

Egyéb speciális anyagokkal való eljárás is alkalmazható, amikor a kopás már nagymértékű. A polírozógép előtt a padlóra permetezzük ezt a felületjavító vegyszert és a gép segítségével bedolgozzuk a padlóba.

 

Kopott a linóleum padló, jó lenne, valami csillogó új és tartós bevonat, akkor Kérjen segítséget a Kísértettől, s linóleum, PVC padlója sokkal tovább marad szép fényes!

Ajánlatkérés - Kísértet és csapata