takarító kezek
Rend és tisztaság

A Kísértet és az Ördög találkozása a Konyhában

A konyha ördögében, a Kísértet és csapata takarít!A TV2 egyik legújabb reality műsora a Gordon Ramsay  féle, eredeti „Konyha Ördöge” az az Kitchen Nightmares – konyhai rémálmok – magyar verziója.  A műsor tematikájának megfelelően Bereznai Tamás séf, a csőd szélén táncoló, lepukkant éttermeket keres fel, hogy  ott pár nap alatt rendet tegyen és elindítsa egy új úton azokat. A rendteremtést, a tisztaságot érzi a legfontosabb
feladatának a Kísértet és csapata is, ezért vállaltunk szerepet a műsorban, s így jött létre a Kísértet és az Ördög találkozása a konyhában. 
 

 

A konyhában van a legnagyobb szükség a tisztaságra 

 

Vállalatunk az Emil és Társai Kft. támogatóként csatlakozott ehhez a műsorhoz. Mi minden körülmények között nagyon fontosnak érezzük, hogy az emberek egészséges és tiszta környezetben éljenek, ehhez elengedhetetlen a környezetbarát módon végzett takarítás.
 
konyha ördöge epizódIlyen szempontból a lakásokban és otthonokban is az egyik legfontosabb hely a konyha, ahol azokat az étkeket készítjük, amiket megeszünk. Amennyiben olyan szennyeződések és kórokozók maradnak jelen a konyhában, amelyek folyamatosan veszélyeztetik az emberek egészségét, akkor rendkívüli veszélynek van kitéve mindenki.
Sajnos számos helyen tapasztalni ma Magyarországon és sajnos sok étteremben is, hogy egyrészt a tisztaság nem felel meg az elvárásoknak. A konyhák folyamatos tisztán tartása, pedig olyan kihívást jelent, amit nehéz megoldani. Másrészt, ha sikerül is a tisztaságot megtartani, akkor nem feltétlenül biztos, hogy a hely szellemének legmegfelelőbb tisztítószereket használják.
 
A mi alapelvünk, hogy a konyhákban semmilyen körülmények között ne legyenek vegyszerek és olyan eszközökkel takarítsunk, amelyek hatékonysága garantálja a tökéletes, egészségre ártalmatlan tisztaságot.
 
Mi minden epizódban, amiben részt vettünk ennek a szellemében tettük teljesen tisztává és egészségessé az éttermi konyhákat.
 
A konyha ördögében, a Kísértet és csapata takarít!

 

 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük