takarításban az idő
Rend és tisztaság

A takarításban az idő, a legfontosabb tényező

Vannak takarítási gondjai, megoldják Emil és Társai!

 
 
Ez cégünk jelmondata, hisz a takarítás többnyire gond és nyűg minden háztartásban és minden cégnél, irodaházban is erre a területre felvenni munkatársat, ami nem vág bele a fő tevékenységi körünkbe csak plusz költséget jelent.
 
Egy a takarításban jártas szakértő csapat, viszont ezt a sok fáradtságos időráfordítást mind leveheti a vállunkról. Egyrészt sokkal hatékonyabb lesz a takarítási munka, másrészt az eredmények is sokkal környezetbarátabb, tisztább, a munkavégzésre nézve hatékonyabb, az otthonokban, pedig megnyugtatóbb tereket teremt.

Bármilyen takarítási problémában legyen szó cégekről vagy magánszemélyekről, pontosan, ezért kérjék ingyenes helyszíni felmérésünket! 
 

A környezet és egészségbarát tisztaság

 
időráfordítás a takarításbanLakásokat, irodákat, oktatási intézményeket, de az üveg felületeket is, gyorsan, hatékonyan, környezetbarát módon rendbe rakjuk! Sajnos a boltokban beszerezhető tisztítószerek rengeteg kemikáliát tartalmaznak, ami mind csak szennyezi a közvetlenül környezetünket.
 
Egy igazán, környezetbarát módon megtisztított térben mindenki másképpen érzi magát.
 
Kérjen segítséget a Kísértettől és csapatától, hogy Ön is megtapasztalja ezt. Nagyon fontos tudnia, hogy ezzel rengeteg időt és így rengeteg költséget takarít meg!
 
Ne gondoljon úgy a saját idejére, mint ami könnyen pazarolható! 
 
Szánja az eddig takarításra fordított időt arra, amiben Ön többletbevételre tud szert tenni, s így sokszorosan megtérül a takarításra fordított idő!
 
Tegyen próbát profikkal, s környezete is tovább tiszta marad!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük