mesés dolog
Rend és tisztaság

A takarítás mesés dolog

Egy mesés szakma

 
 
Minden szakma folyamatosan fejlődik, meg vannak a maga alapsajátosságai, amelyek folyamatosan változnak, s ezek a változások, ha apránként is, de sokat tesznek a szakma fejlődéséért. 
 
Ezek a változások azonban sokszor csak magának a szakma képviselőinek a számára jelentenek igazán sokat. Ezeket a vevőinkkel rendkívül nehéz megosztani.

Nézzük például a takarítást, egy takarító gép megjelenése, annak paraméterei, növekvő teljesítménye, hatékonysága a mi munkánkat megkönnyíti, de a megrendelőink számára mindig az a fontos, hogy a tisztaság hosszan fenntartható legyen.

repülő seprűUgyanígy egy új tisztítóanyag, amely csak a felületre tapadt koszt tünteti el, de nem okoz azon semmilyen esztétikai elváltozást, a Megrendelőnek rendkívül fontos. Azonban lehet, hogy amíg ezt a tisztító anyagot megtaláljuk, s a megfelelő használatát kikísérletezzük hosszú és fáradtságos munka, akár több hónap, de lehet egy év is.
 
Közölni azonban róla csak annyit tudunk, hogy „Van egy kitűnő új környezetbarát tisztító szerünk, amely eltünteti a koszt és a felületet csillogóvá változtatja.
 
Szeretnénk azonban mi is más szakma képviselőihez hasonlóan folyamatosan tájékoztatni Önöket, arról, hogy mi az amit éppen csinálunk, ami csak ránk jellemző, de nem, túlságosan bennfentes szöveg, ami az olvasóinkat magával ragadja. 
 
Igyekszünk ehhez felépíteni egy történetet, ami sok sok cikkből épül fel, ahol apránként körbejárjuk miért is volt mindig is rendkívül fontos tényező a tisztaság és a rend az ember életében. Sok olyan a takarításról szóló történetet találhatunk, ami emeli a munkánk rangját.
 
A takarításról szóló történetekkel és mesékkel, mint amilyen Holle anyó meséje is, hisszük, hogy sok gyereket is jobban rábírhatunk a rend megőrzésére és a tisztaság szeretetére.
 

A mi történeteink

 
Reméljük történeteink és cikkeink, nagyban megkönnyítik azt, ahogyan a tisztaságról, a rendről, a takarítási munkáról gondolkodunk. S hisszük, hogy ezek a blog bejegyzések tükrözik a szakmai hozzáértésünk is. S így, ha Takarítási gondjaik támadnak, akkor segítséget kérnek a Kísértettől. 
 
Kövesse nyomon a  blogunkat és az aktuális híreinket, hogy a tisztaság és rend állandó eleme legyen az életének!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük